skip to Main Content
Ciorbă De Burtă Vegană – Mai Bună Decât Originalul

Ciorbă de Burtă Vegană – Mai Bună Decât Originalul

Suntem atașați de gusturile copilăriei. Asta e clar. Primesc foarte des întrebări referitoare la cum putem adapta rețetele tradiționale în bucătăria vegană. Atât de des încât mă gândesc să fac cât mai multe teste și să găsesc cele mai potrivite rețete iar apoi să le pun într-o secțiune separata pe care să o îmbunătățesc constant.

Până acum am reușit să reproduc în varianta raw vegană: cozonacul tradițional (seamană chiar foarte bine la gust), sarmalele și ciorba de burtă.

Partea amuzantă este că mie nu mi-a plăcut niciodată ciorba de burtă tradițională. Mi s-a părut mereu grețoasă și mult prea grea pentru stomacul meu. Îmi aduc aminte că am mers într-o călătorie cu ai mei când aveam vreo 16 ani și pentru că nu mânscasem niciodată până la acea vârstă, am insistat să mănânc o ciorbă de burtă. Țin minte și acum că nu am putut mânca mai mult de 2 linguri din ea pentru că mi s-a făcut rău instant.

Trecând peste acel eveniment, am auzit prima dată de ciorba falsă de burtă prin primăvară. Am fost reticentă să o încerc la început, dar am prins curaj și am făcut-o. Circulă tot felul de variante ale acestei rețete, dar eu am ales să o fac cât mai simplă. A ieșit absolut delicioasă. Atât de bună încât am zis că trebuie neapărat să o includ în programul meu de 21 de zile raw pe care urma să îl lansez atunci. Zis și făcut. Am propus rețete, iar participanții de la acea vreme au fost absolut încântați. Drept urmare, a rămas o rețetă pusă la loc de cinste, iar acum am inclus-o și în programul de iarnă al Academiei Vegane pe care îl desfășor în acest moment. Abia aștept să primesc feedback și după această serie.

Una peste alta, iată de ce ai nevoie dacă vrei să faci ciorbă de burtă vegană:

[yumprint-recipe id=’9′]O să fii uimit de gustul atât de apropiat cu cel al ciorbei de burtă. Împarte reţete cu prietenii tăi carnivori şi nu îşi vor da seama de diferenţă.

Cu drag,
Ancuța.

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top