skip to Main Content
Ciupercuțe Umplute Cu Sos Alb – Un Cadou Frumos Pentru Tine

Ciupercuțe umplute cu sos alb – Un cadou frumos pentru tine

De-a lungul anilor, am petrecut mult timp gătind diverse preparate, testând, rafinând rețetele și am avut grijă întotdeauna să adaug ingrediente care să dea savoare preparatelor și să le elimin pe cele care nu sunt benefice pentru organismul uman (cum ar fi conținutul excesiv de nuci și grăsimi din nuci pe care le au preparatele raw din comerț…)

Iar pe parcursul acestui proces, am prefecționat rețete și strategii de gătit. 

Este o muncă care implică multe ore și nopți petrecute la lumina becului din bucătărie, dar pot spune cu mâna pe inimă că am adorat fiecare clipă din acest proces. 

Am adorat fiecare weekend în care m-am închis, la propriu, în bucătărie și am ales să mă joc cu ingredientele și să mă bucur de rezultate delicioase și arătoase.  

Iar pentru că scopul meu măreț este să las lumea un pic mai bună decât am gasit-o, m-am gândit să fac un cumva să dau mai departe tot ceea ce știu.

Din acest motiv și pentru că am primit multe mesaje de la persoane ca și tine care își doresc să mănânce mai sănătos, dar nu sunt pregătiți să renunțe la preparatele preferate, am creat un Plan Alimentar.     

Un Plan Alimentar este încărcat de pași practici. Dacă ești în căutarea poveștilor din spate și a teoriilor, citește celelalte articole de pe site.

Planul Alimentar este doar despre a acționa și a obține rezultate pe cât de rapid și ușor se poate.

Accest Plan Alimentar va fi disponibil începând de luni, 4 Iulie 2016 aici

Ce este un Plan Alimentar?

Un Plan Alimentar este mai mult decât o simplă colecție de rețete, dar mai puțin decât un curs de gătit.

Gândește-te la un Plan Alimentar ca la o ”carte de bucate pe steroizi”. 

Este ca o cutie cu uneltele de care ai nevoie pentru a acționa într-o anumită direcție, la pachet cu strategia necesară:

  • Mănâncă mai sănătos, cu o masă raw pe zi. 
  • Îmbunătățește tranzitul intestinal
  • Învață trucuri utile prin care dai gust preparatelor raw
  • Ridică-ți nivelul de energie
  • Intră în comunitate
  • Învață să ”gătești” raw, simplu și ușor 
  • Fă un pas spre un stil de viață mai sănătos

Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre acest plan, intră pe link-ul de mai jos: 

Află Mai Multe Detalii Despre Planul Alimentar O Masă Raw pe Zi 

Dar până atunci, vreau să-ți fac un cadou, una din cele 21 de rețete pe care le vei primi odată ce vei achiziționa acest plan alimentar. Acesta este un preview. Imaginează-ți cum arată puzzle-ul complet.

Ciupercuțe umplute cu sos alb
Print
Ingrediente necesare pentru 2 porții
  1. 4 ciuperci champignon mari (sau alt soi preferat)
  2. 2 linguri sos de soia
  3. 3 curmale
  4. zeama de la jumătate de lămâie
  5. 2 roșii medii coapte
  6. 2 roșii uscate (4 jumătăți)
  7. o ceapă roșie sau verde
  8. o mână de spanac
  9. 14 măsline kalamata fără sâmburi
  10. 20 de gr muguri de pin
  11. jumătate de linguriță de sare roz de Himalaya sau sare de mare
  12. opțional: un strop de piper
Dressing
  1. 30 de gr de caju sau muguri de pin
  2. jumătate de cană de apă
  3. un usturoi (sau o linguriță praf de usturoi)
  4. zeama de la jumătate de lămâie
  5. jumătate de linguriță de sare roz de Himalaya sau sare de mare
  6. opțional: un strop de piper
  7. opțional: rozmarin verde sau uscat
Instructions
  1. Se scoate codița de la ciuperci.
  2. În vasul blenderului se pun ingredientele pentru dressing și se blendează pentru 20-30 de secunde până devine cremos și fin. Dacă este necesar, mai adaugă apă sau zeamă de lămânie ca să ajuți procesul.
  3. Curmalele se blenduiesc și ele separat cu 2 linguri sos de soia și zeama de la jumătate de lămâie.
  4. Jumătate din acest sos obținut se folosește pentru a unge fiecare ciupercă pe interior și pe exterior. Se dau deoparte cât timp facem umplutura.
  5. Într-un bol mare se adaugă cozile de la ciuperci tăiate cuburi, roșiile tăiate cuburi, ceapa tăiată fin, spanacul tăiat mărunt, măslinele tăiate în 2, mugurii de pin, sosul de curmale rămas, sare roz și piper după gust. Se amestecă bine.
  6. Se umple ciupercile cu acest amestec și se asezonează cu sosul alb
Notes
  1. Poți folosi semințe de floarea soarelui sau nucă în loc de muguri de pin.
  2. În loc de curmale poți folosi miere.
  3. Dacă îți place gustul acrișor poți adăuga câteva coacăze roșii.
iChooseVegi http://ichoosevegi.ro/
Cu drag,
Ancuța. 

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V_icon_small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top