skip to Main Content
Detox-ul Cu Sucuri Nu Este O Cură De Slăbit

Detox-ul cu Sucuri Nu Este o Cură de Slăbit

“Slăbește 5 kilograme în 5 zile”, “Slăbește rapid și eficient 10 kilograme în 2 săptămâni”, “Slăbește cu această băutură minune”, “Slăbește cu acest ceai sau aceste pastile miraculoase ” sunt doar o parte din titlurile șoc care promit rezultate rapide într-un timp foarte scurt și atât.

În cazul în care ești încă atras de titlurile care promit rezultate rapide cu un minim de efort, te anunț că acest articol este taman pe dos. O să-ți tai aripile și e posibil să te superi pe mine, dar prefer să-ți spun adevărul și să te oftici, decât să continui să crezi iluzii. 

 Rezultatele rapide și promisiunile irealiste atrag la prima vedere, dar nu fac decât să aducă multă frustrare în inimile celor care își pun toată speranța în ele. 

Am interacționat cu sute de persoane care și-au dorit să slăbească și care la un moment dat au fost tentate de ideea de a slăbi rapid într-un timp cât mai scurt.

Unii au și testat sărind din diete în diete, majoritatea ajungând de unde au plecat sau chiar mai rău. Dacă suntem realiști, cu toții ne dorim să avem rezultate cât mai rapide cu un minim de efort. Ne stă în sânge să căutăm soluții cât mai avantajoase.

Nu am auzit de la nicio persoană până acum să fi slăbit foarte repede într-un timp cât mai scurt și să nu fi pus la loc kilogramele, ba chiar și cu un surplus considerabil. 

Zilele acestea ți-am vorbit despre programul de Detox cu sucuri pe care îl recomand cu drag cel puțin odată pe an pentru oricine.

Procesul în sine este foarte eficient pentru că vine cu o serie de beneficii:

  • răscolește toxinele și depozitele acumulate de-a lungul timpului și le elimină din organism
  • se axează pe alcalinizarea organismului – în lumea alimentației sănătoase există deja dovedit că un corp alcalin este un corp sănătos și ferit de orice boală
  • menajează digestia lăsând corpul să fie 90% orientat spre reconstrucție, refacere și regenerare la nivel celular
  • vine cu o doză incredibilă de energie și claritate de simți că prinzi aripi
  • te scapă de câteva kilograme în plus

Există o foarte mare pasiune în ultima vreme pentru detoxurile cu sucuri pentru că oamenii ajung să creadă eronat că detox = cură de slăbit. 

Nu este vina noastră că ajungem să credem asta. Această concepție se datorează faptului că suntem informați greșit și ni se dau doar jumătăți de adevăr.

 Procesul prin care reușești să slăbești într-un detox cu sucuri este diferit față de cel dintr-o cură de slăbire eficientă și sănătoasă, care este total altceva. 

Un prim aspect are legătură cu faptul că un detox cu sucuri (unde tot ce consumi sunt sucuri și smoothie-uri din fructe și legume) te obligă să renunți la ciugulit și mâncat mâncare procesată.

Foarte bine până aici.

Un alt aspect este faptul că nu vii cu o variație foarte mare de glicemie în sânge așa cum se întâmplă după orice masă copioasă gătită, de foarte multe ori din carbohidrați complecși (cartofi, orez, pâine) combinați eventual cu produse de origine animală.

Pentru că nu mai venim cu atât de multă glucoză din alimentație, corpul se vede nevoit să mai folosească și din rezervele depozitate, mai ales pe parcursul nopții.

Pe parcursul zilelor de detox, corpul trece printr-o serie de transformări venite parcă de nicăieri și învață să se descurce cu o cantitate foarte mare de nutrienți, vitamine și minerale și mai puțin spre deloc balast pe care să consume energia pentru digestie.

Energia salvată din digestie este direcționată cu succes pe energizare și refacere la nivel celular. Cu această energie reușește organizmul să facă curat și să regenereze ficatul, să refacă flora intestinală, stomacul și alte organe care acum lucrează la capacitate maximă.

Atacate din temelii, adică de la nivel celular, toxinele sunt localizate și împinse spre eliminare. Odată cu aceste toxine se duc și kilogramele.

Așa ajungi să dai kilograme jos în detox: 

  1. Elimini surse majore de variații glicemice în sânge care de cele mai multe ori se duc în depozitele de grăsime.
  2. Elimini toxine.
  3. Topești grăsime pentru a reface stocul de energie rapidă.

 Un program de detox nu poate dura la infinit, inevitabil vei reveni la stilul tău de viață anterior. 

Întrebarea acum este: Cum vei reveni? Cum va arăta acum alimentația ta?

Dacă vei reveni la alimentația care te-a adus în situația de a avea câteva kilograme în plus, cel mai probabil le vei pune la loc.

Atunci vei ajunge într-o situație similară cu cea a curelor de slăbire minune. Care te slăbesc peste noapte, dar nu-ți oferă un plan pe termen lung, astfel încât să nu revii de unde ai plecat.

Din acest motiv detoxul NU este o cură de slăbire. 

Promovez și încurajez acest detox din tot sufletul, dar te rog nu-l privi ca pe o cură de slăbit și atât, pentru că după ce vei reveni la alimentația ta obișnuită vei fi dezamăgit și vei spune că este o cură la fel ca toate celelalte.

Este un start foarte bun dacă îți dorești să faci curat în organism și să pregătești terenul pentru o alimentație curată.

Este o experiență care te va energiza, îți va da o gură de aer proaspăt și îți va arăta că organismul tău poate.

Te va scăpa de toxine și implicit de câteva kilograme în plus, poate de alte probleme de sănătate. Depinde și de perioada pe care care o ții și de cum reacționează corpul tău.

În ceea ce privește cura de slăbire, orientează-te spre o soluție pe termen lung: adoptă un stil sănătos, fă mișcare zilnic sau cel puțin de 5 ori pe săptămână, renunță la dulciurile procesate, împrietenește-te cu fructele și legumele și închide prăvălia după ora 18:00.

Îmi doresc ca dacă alegi să urmezi un detox cu sucuri și smoothie-uri acesta să fie un început pentru tine. Un început pentru o viață mai sănătoasă, pentru o alimentație mai echilibrată, pentru corpul pe care ți-l dorești și energia care să te țină de dimineața și până seara.

Ultima șansă să te înscrii în programul Detox la prețul de lansare

Astăzi este ultima zi în care îți ofer prețul introductiv de lansare pentru oricare pachet din programul Detox.

După ziua de astăzi, ora 23:59, prețurile vor crește permanent.

Așa cum ți-am scris în ultimul email, sunt câteva zeci de oameni care deja au început programul Detox și care postează zilnic pe grupul nostru privat ce sucuri minunate pregătesc pentru fiecare zi.

Iată câteva feedback-uri scurte (pentru că ei se pricep să o spună mult mai bine ca mine):

”Ziua de azi , a doua din marea incercare, a trecut neasteptat de usor, fara nici o ispita si cred ca sunt mandra de mine! Nu am crezut ca nu voi pune drapelul jos.” – Doina

”Buna dimineata in ziua 3/10. Bun smoothie, am avut retineri in a combina menta cu busuioc si busuiocul cu fructe, ddar combinatiile sunt foarte bune.” – Cornelia

Acum este momentul cel mai bun să începi un program de Detox.

 

Accesează programul Detox de aici

 

Ne vedem înăuntru,

Ancuța

P.S: Mic secret, pentru că ai citit până la final. Programul Detox poate fi urmat oricând, nu ai nicio constrângere de timp. Dacă obiecția ta este ”Nu mă înscriu acum pentru că nu am timp să fac asta acum/nu e momentul pentru mine acum”, s-a rezolvat! 

Poți achiziționa programul Detox acum și îl poți urma oricând, de oricâte ori îți dorești.

Back To Top