skip to Main Content
Devino Vegan în 7 Zile

Devino vegan în 7 zile

Am creat acest site și proiectul “iChooseVegi” din pasiune pentru bucătărie și un stil de viață sănătos. Scopul meu este să arăt că se poate să fii și “cu burta plină” și cu papilele satisfăcute dar și sănătos. Fără să simți că te privezi cumva de bucuriile vieții. Da, se poate.

Iar în perioada  4 – 11 Noiembrie 2015 vreau să-ți ofer un cadou. Citește până la capăt să descoperi despre ce este vorba.

Zilnic sunt întrebată de foarte mulți oameni despre stilul de viață pe care l-am adoptat, iar curiozitățile lor sunt diverse. Primesc întrebări de toate tipurile. De la cât de ușor este să treci de la un stil de viață obișnuit la unul în care mănânci preponderent vegetale, la cât de mult îți poate schimba viața în bine acest gen de alimentație, cât de corect este să combini anumite alimente, cum îmi dau seama că nu-mi lipsesc nutrienți esențiali sau cum mă descurc atunci când ies în societate.

Este și firesc să avem atât de multe întrebări și curiozități, mai ales în ziua de astăzi, în care suntem asaltați de foarte multă informație din toate direcțiile. Nici nu știi ce să mai crezi și cum este corect să procedezi dacă vrei să fii mai sănătos.

Să fii vegan nu este suficient. Poți fi vegan și să mănânci cartofi prăjiți și pizza vegană toată ziua. Asta nu te face un om mai sănătos. Te face doar vegan.

Iar instinctul firesc pe care îl ai atunci când ești bombardat cu prea multă publicitate și informație și ai prea multe aspecte de care trebuie să ții cont, este să te retragi și să continui așa cum ai fost învățat.


Elementul comun pe care l-am sesizat la oamenii care îmi scriu și își doresc să facă pași spre alimentația vegană este lipsa de timp.


Trecerea de la un stil de viață obișnuit la unul vegan poate fi obositoare și necesită timp. Vorbim de mult timp investit în căutat și selectat informație valoroasă, apoi testat dacă și cum ți se potrivește. Vorbim de timp investit în căutat și testat rețete, liste de cumpărături și umblat în magazine în căutarea ingredientelor potrivite, planificat prânzuri la birou și grija constantă să nu fii prins nepregătit. Pentru că oricând poți aluneca și face o alegere nepotrivită. Și mereu rămân întrebările: “Oare am procedat corect? Puteam să fac mai bine?”    

Știu, am fost acolo. La început ai nevoie de o disciplină de fier și ceva sprijin din partea celor din jur. Mai ales cu atât de multe necunoscute pe cap.

De aceea, m-am decis ca în perioada 4 – 11 Noiembrie 2015. să-ți ofer necondiționat o serie de 7 articole, în care vei învăța cum poți să devii vegan în doar 7 zile. Această serie de articole va conduce către lansarea oficială a programului Academia Vegană din data de 12 Noiembrie 2015.

Îți ofer informație de valoare, 100% corectă, rețete gustoase și arătoase, trucuri din bucătărie și pași concreți către alimentația vegană. Totul testat și sintetizat în 7 articole, pentru tine, pentru că îmi doresc să salvezi timp prețios și să înveți din greșelile, dar mai ales din reușitele mele.
Pentru că îmi doresc să trăiesc într-o lume mai sănătoasă, mai energică și mai voiasă.

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top