skip to Main Content
Fundițe Funghi Porcini – Ciuperci îmbrăcate în Sos Divin

Fundițe funghi porcini – ciuperci îmbrăcate în sos divin

Așa cum te-am obișnuit, îmi place ca pentru fiecare rețetă pe care o postez aici, să spun povestea din spatele ei. Fiecare rețetă are o poveste aparte și fiecare rețetă pe care o vei găsi aici este unică în felul ei. 

Îmi place să mă las inspirată de alte rețete pe care le văd și le descopăr online sau în cărțile de bucate pe care le răsfoiesc, dar sunt inspirată deseori și de culori, gusturi, arome sau stări de moment. Recunosc că în ultima perioadă am început să fiu destul de pretențioasă cu cărțile pe care aleg să le răsfoiesc și rareori mă opresc fascinată de idei nemaiîntâlnite.

Așa am ajuns să petrec 2 ore într-o librărie, cu un teanc de carți selectate la prima vedere și răsfoind pagină după pagină și rețetă după rețetă căutând inspirație și gust bun de pe la alți Chefi inscusiți de prin toată lumea. 

Privirea mi s-a oprit oprit brusc la o pagină dintr-o carte inspirată de „Studiul China”, pe o rețetă de paste cu ciuperci care aveau un sos minunat. Nu am stat foarte mult pe gânduri și am reținut imediat ideea rețetei. 

Am profitat de prima ocazie ca să o pun în practică, am adaptat-o după propriul gust și uite ce a ieșit.

[yumprint-recipe id=’33’]Sunt anumite mâncăruri de care nu aș putea să mă satur niciodată pentru că sunt absolut geniale și sunt extrem de entuziasmată că pot împărtăși această rețetă cu tine.  

Cu drag,
Ancuța.  

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top