skip to Main Content
Gulie Pai și Burger în Varianta Raw – Joaca în Bucătărie

Gulie pai și burger în varianta raw – Joaca în bucătărie

Atunci când vorbim despre mâncarea pregătită la rece ne confruntăm cu 2 mari provocări: 

Prima dintre ele este să aibă un gust bun, care să ne satisfacă papilele gustative, mai ales când vine vorba de cei mici, iar a doua este să fie echilibrată și sățioasă

Am văzut și testat dea lungul timpului multe preparate raw care scârțâiau la unul din cele 2 capitole: fie nu erau suficient de atractive și gustoase, fie erau foarte bogate în nuci, semințe, cu foarte puține legume, verdețuri sau fructe.  

Ajunsesem să cred că nu există o soluție pentru această situație așa că eram gata să pun la bătaie gustul bun și să mă conformez. Așa am și făcut, până în momentul în care mi-am dat seama că suntem atașați de gustul bun pe care îl căutăm în mâncare, iar dacă îmi doresc să depășesc cu succes momentele cu pofte de nestăvilit și amintiri din copilărie, trebuie să găsesc alternative sănătoase care să mă satisfacă și spiritual dar și fizic.

Până la urmă și plăcerea de a mânca este o metodă de relaxare și răsfăț.

Apoi am descoperit la cei din jur nevoia de diversitate și gust bun. Unul din principalele motive pentru care oamenii nu renunță la preparatele preferate este teama că nu vor mai avea parte de același gust bun.  

Am luat-o ca pe o provocare și așa am descoperit varietatea de preparate raw, ingenioase, ușor de făcut, cu ingrediente accesibile.

Stai pe fază, vara e abia la început și plănuiesc să împart cu tine toate secretele și rețetele pe care le-am testat între timp.

Din această serie este și rețeta următoare pe care o las să vorbească de la sine. Iar dacă îți place dă-i un Share și împarte-o cu cei dragi. 

[yumprint-recipe id=’38’]Cu drag,
Ancuța. 

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top