skip to Main Content
Negresă Raw-vegan – Cremoasă, Delicată și Fină

Negresă raw-vegan – cremoasă, delicată și fină

Dacă ar fi să deschidem subiectul poftelor nevinovate, cap de listă se află de departe dulciurile. 

Explicația tehnică este că dulciurile favorizează secreția de endorfine, care au ca rol îndepărtarea durerii și producția dopaminei, hormon care ajută la menținerea concentrării. Același hormon este secretat și în timpul exercițiilor fizice, un alt motiv pentru care recomand practicarea a cel puțin un tip de exerciții fizice, de cel puțin 3 ori pe săptămână. 

Suficient cu tehnicalitățile, explicație logică sau nu, noi tot suntem atrași de dulce și doar o viață avem. 

Cum împaci și capra și varza? 

Ce e clar e că nu există dulce nevinovat. M-am convins de mult de asta. Orice aliment care îți încântă exagerat de mult papilele gustative, orice aliment care se topește în gură și parcă este prea bun ca să fie adevărat, într-o cantitate mare, este nociv.  

În schimb, ce putem face este să alegem din variantele pe care le avem la dispoziție, pe aceea care este mai puțin dăunătoare. Dacă poți evita zahărul și dulciurile puternic procesate, este minunat. 

Ce mai rămâne? 

Rămân dulciurile făcute în casă, rămân prăjiturile vegane sau raw vegan (fără coacere) care sunt extrem de gustoase. Măsura e cel mai puternic aliat al tău și nu uita că în natură nu există combinații complicate. În natură simplitatea primează și spre ea tindem să ne simțim cel mai bine. 

Acum, vreau să-ți prezint rețeta mea minunată de negresă raw-vegan. Este rezultatul mai multor încercări și varianta. Aceasta este de departe cea mai delicioasă. Este extrem de sățioasă așa că merită să o împarți cu toți cei dragi ție. 

[yumprint-recipe id=’34’] 

Cu drag,
Ancuța.

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top