skip to Main Content
Paste Raw Vegane

Paste raw vegane

 

Acestea sunt primele paste raw vegane făcute de mine. Am citit multe rețete de paste din acest fel și am așteptat cu nerăbdare să îmi achizitionez o ustensilă cu ajutorul căreia să modelez paste din tot felul de legume. Rețeta pe care am să o posez este foarte ușor de pus în practică și de readaptat, o rețeta făcută după pofta mea din acea zi și vă asigur că rezultatul este buuun, bun „raw” de tot.

Bonus: Poți mânca pe săturate cu burtica și constiința fericite.

 

Paste raw vegane
Print
Ingredients
  1. 2 dovlecei si/sau zucchini medii
  2. o mana busuioc verde
  3. zeama de la jumatate de lamaie
  4. 4 linguri de fulgi inactivi de drojdie
  5. 10 rosii cherry
  6. un catel de usturoi
  7. 2 linguri ulei de masline
  8. 2 linguri de seminte de canepa si floarea soarelui
  9. o lingurita sare de Himalaya
Instructions
  1. Preparam pastele din dovlecei folosind ustensila pentru facut paste din legume. Pentru ca sunt foarte lungi, le taiem ulterior cu un foarfece de bucatarie.
  2. Punem: busuiocul, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul de masline, sarea si 2 linguri din fulgii inactivi de drojdie in blender pentru un minut. Eu la momentul respectiv nu aveam blender, asa ca va garantez ca amestecul merge si maruntit la cutit si amestecat energic cu o lingura de lemn. Atunci când vrei ceva, solutii se gasesc.
  3. Turnam sosul obtinut peste paste, adaugam semintele, rosiile cherry taiate pe jumatate si innobilam intregul preparat cu o bruma de fulgi inactivi de drojdie.
  4. Se servesc cand sunt gata sau mai tarziu, dupa pofta inimii. Preparatul se poate pastra in stare foarte buna in frigider.
iChooseVegi http://ichoosevegi.ro/

Sa ai pofta!

Cu drag,
Ancuța. 

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top