skip to Main Content
Quiche Vegan – Un Fel De Tartă Aromată Cu Miros De Primăvară

Quiche vegan – Un fel de tartă aromată cu miros de primăvară

Sună pompos dar e mai simplu decât pare la prima vedere. Acest preparat cucerește stomacul pretențios al fiecărui gurmand.  

Recunosc că prima dată când am auzit de preparatul denumit „Quiche” m-am uitat urât căci nu prea știam de unde vine și cu ce să-l compar. Am cerut explicații și am aprobat încântată de ce mi-a fost spus. Întotdeauna mi-au plăcut tartele. Și cele dulci și cele sărate deopotrivă. Cred că cel mai mult m-a încântat faptul că au și parte de blat care face preparatul crocant și mai sățios. 

Provocare mare pe capul meu când am  răsfoit cu interes niște rețete clasice. Toate au la bază brânzeturi și alte lactate. Ei bine, pentru că îmi plac provocările, am căutat să înlocuiesc, să adaptez, să combin și să potrivesc aromele, texturile și gusturile ca să iasă pe placul meu. Rezultatul a fost de excepție. 

Mă bucur că am reușit să evit glutenul și să scot o variantă și vegană și fără alte bazaconii. Leurda din rețetă, care este doar primăvara de sezon și se găsește doar în anumite zone, poate fi înlocuită cu spanac sau orice altă frunză verde preferată.

Vrei să-ți surprinzi invitații de la masă cu un preparat mai sofisticat dar și sănătos în același timp? 

Acest preparat este ceva mai pretențios decât preparatele cu care te-am obișnuit și necesită ceva mai multă grijă și atenție la copt. Dar dacă o să fii atent la indicațiile și trucurile pe care ți le voi da, preparatul tău va ieși perfect și va face ravagii la orice eveniment cu sau fără vegani. De ce? Pentru că este absolut delicios.

Știu că firesc e să-mi laud operele, dar ce trebuie să știi este că nu pun orice preparat pe site. Aici ajung doar cele mai bune dintre cele care îmi plac. Iar eu am gusturi destul de pretențioase.

Dar gata cu lauda, să trecem la treabă.  

[yumprint-recipe id=’26’]Abia aștept să încerci rețeta și să-mi spui cum ți se pare. 

Cu drag,
Ancuța.

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top