skip to Main Content
Supă Cremă De Conopidă – Preparatul Ideal Pentru Zilele Friguroase

Supă Cremă de Conopidă – Preparatul Ideal Pentru Zilele Friguroase

De 2 săptămâni sunt alături de câteva zeci de oameni minunați în proiectul online, Academia Vegană. Împreună învățăm care sunt primii pași în alimentația vegană, experimentăm rețete noi și învățăm să ne organizăm mai bine în bucătărie. Proiectul durează 5 săptămâni și se va încheia pe 20 decembrie.

Este un proiect pe care l-am visat de multă vreme și mă bucură că în sfârșit se concretizează.  În acest program, participanții primesc săptămânal meniuri și rețete pentru fiecare zi și mailuri cu informații de valoare, trucuri și motivație zilnică.

A doua săptămână din program a început cu o serie de rețete minunate care au fost pe placut tututor celor care le-au încercat. De departe una din cele mai apreciate feluri de mâncare a fost supa cremă de conopidă care a făcut SEN-ZA-ȚI-E. Dacă nu ești fan conopidă, supa asta este pentru tine! Dacă îți place conopida, atunci o să-ți placă și mai mult. Așa că notează repede lista cu cele necesare și fuguța la cumpăraturi

[yumprint-recipe id=’11’]Ia repede o păturică pufoasă, bagă-te în pat și savurează această supă care te gâdilă cu pufoșenia și cremozitatea ei. Apoi scrie-mi cum a fost experiența.

Cu drag,
Ancuța.

 

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit
Back To Top