skip to Main Content
Tahini Home-Made

Tahini Home-Made

Pasta de susan, sau tahini, așa cum se numește în țara sa de origine, este o pastă cremoasă și dulce amăruie cu un gust inconfundabil. O folosesc atât la deserturi cât și la preparate sărate și pentru că o găsesc destul de rar în comerț sub varianta bio și fără chimicale, am dechis să o prepar acasă. Se face atât de simplu folosind ustensilele potrivite încât ar fi și păcat să nu o încerci.

[yumprint-recipe id=’16’]
 

Pasta se păstrează la frigider într-un borcan și ține până la 48 de ore. Se poate folosi în creme, pate-uri, prăjituri și alte preparate.

Cu drag,
Ancuța. 

Primește articole și rețete în fiecare săptămână

V icon small

Primește articolele și rețetele din fiecare săptămână, direct la tine în Inbox.

E-mailul tău este în siguranță. Powered by ConvertKit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top