skip to Main Content
Viața După Un Detox Cu Sucuri

Viața După un Detox cu Sucuri

Ţi-am tot vorbit în ultima perioadă despre detoxul cu sucuri, un proces din ce în ce mai cunoscut și mai popular. Peste tot se vorbește despre efectele și beneficiile lui. L-am tot lăudat și eu în stânga și în dreapta, am vorbit și despre mituri, temeri și alte necunoscute.

Am scris o serie de 3 lecții despre întreg procesul, așa cum l-am experimentat eu, urmat de indicații și recomandari care să te ajute pas cu pas. Dacă îți dorești să începi chiar acum un detox cu sucuri și nu știi pașii necesari, urmează pașii de din aceste lecții pe care le găsești aici.

Să presupunem că ai acceptat provocare și ai trecut la treabă. Ai trecut cu brio prin acest proces. Dar acum urmează de fapt marea provocare.

Revenirea După Detox

Duci mândră nevoie mare un detox până la capăt și după ce termini, ce faci?

Revii la viața ta dinainte de program?

Nimeni nu-ți spune că de fapt după programul de detox viața ta începe să se schimbe iremediabil, în bine.

Greșeala cea mai mare pe care o poți face după un detox este să revii imediat ce ai ieșit din proces la alimentața ta obișnuită.

Indiferent că optezi pentru o alimentație standard sau că ești vegan sau vegetarian, corpul tău are nevoie de o perioadă de tranziție.

Gândește-te că timp de câteva zile, sau chiar săptămâni, digestia ta a fost redusă la minim, iar corpul și-a îndreptat atenția căre celelalte procese din corp, în special pe refacere.

Momentul în care decizi să revii la alimentația solidă, e necesar să se petreacă treptat, începând cu hrană mai ușor digerabilă și crescând progresiv.

Tranziția de la alimentația lichidă, pe bază de sucuri, la mâncarea gătită, trebuie să se petreacă pe parcursul a câteva zile și nu imediat după ce ai întrerupt sucurile.

Stomacului îi sunt suficiente câteva zile ca să se adapteze unui nou gen de alimentație și secreției de sucuri gastrice potivite pentru fiecare tip de aliment. Un suc de legume și fructe va avea nevoie de un suc gastric mai puțin acid decât pentru mâncarea gătită, care trebuie spartă în bucăți mai mici.

Riscul este să te simți plin, să te balonezi și să simți arsuri la nivelul tubului digestiv. Acest lucru se datorează secreției bruște de suc gastric foarte acid necesar digestiei bolurilor alimentare.

Menține Obiceiurile Bune

A doua greșeală majoră pe care o poți face după un detox cu sucuri este să nu fi rămas cel puțin cu un nou obicei sănătos în viața ta.

Nu puțini au fost cei din program care au terminat și mi-au spus: „Ancuța, cu siguranță alimentația mea nu va mai fi la fel ca înainte!”.

Surpriza cea mai mare din timpul programului este că realizezi de fapt de cât de puțin are nevoie corpul pentru a avea o energie debordantă și pentru a-ți da aripi.

Toate acestea se petrec în timpul programului de detox, dar ce se întâmplă după ce termini?

Dacă vei reveni la obiceiurile care te storc de energie, vei căpăta aceleași stări pe care le aveai înainte, fără doar și poate.

Efectele unui detox pot lua două direcții după program, în funcție de modul în care le gestionezi: fie le susții cu obiceiuri bune și echilibrate pe care să le îmbunătățești în fiecare zi, fie revii la cel ce erai înainte iar efectele programului se vor pierde într-o scurtă perioadă de timp.

Dacă urmărești în acest detox o pastilă minune, n-o vei găsi.

Pentru că nu există.

Vreau să vezi în acest program ceea ce este el de fapt: o ușă spre un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat de care să ai grijă pe termen lung și pentru toată viața.

Corpul tău este singura casă pe care o ai oricât de mult trăiești pe acest Pământ. Oricât am vrea, nu putem schimba această casă.

În schimb, ce putem face este să îi asigurăm cele necesare, ca la rândul lui, să ne susțină cât mai bine.

Eu Ce Mănânc Acum?

În programul Detox pe care l-am lansat de curând, pentru programele de 10 și 20 de zile, am inclus un ghid de revenire pentru zilele de după detox.

Știu că poate fi dificil să găsești soluții pentru provocarea: Eu ce mănânc acum?

Ți-am pregătit rețete și indicații clare care să-ți facă revenirea la stilul tău de viață normal (care se îmbunătățește!) cât mai ușoară.

Înscrie-te în programul Detox

Ne vedem în interior.

Cu drag,

Ancuța

P.S: Nu ești pregătit încă? E ok, ți-am pregătit un PDF și 3 lecții pe care ți le ofer gratuit, pe care le poți studia pe îndelete. Introdu numele și adresa ta de email în căsuța de mai jos și le primești pe email.

Back To Top